سوالات متداول

4/5 - (6 امتیاز)

با توجه به نوع سازه انواع سیستم های پارکینگ مکانیزه و جدا بودن سازه نما از بدنه سیستم ها، امکان اجرای هر گونه متریال نما مطابق در خواست مشتری فراهم است

پارکینگ های مکانیزه اسمارت پارکینگ تحت لیسانس شرکت DYPC کره جنوبی داخل کشور تولید میشود و صرفا برخی تجهیزات خاص که امکان فراهم نمودن آنها مطابق استانداردهای شرکت مادر میسر نیست وارد می گردد

تمام سیستم های پارکینگ مکانیزه دارای یک سال گارانتی و ۱۵ سال خدمات پس از فروش می باشند

با توجه به جنس سازه ها و مکانیسم های موجود در پارکینگ های مکانیزه، عمر مفید هرکدام متفاوت می باشد.

حداقل عمر مفید پارکینگ های مکانیزه اسمارت پارکینگ ۱۵ سال می باشد که در صورت انجام سرویس و نگهداری این مدت به ۲۵ سال نی زافزایش می یابد.

پ ن : انجام سرویس و نگهداری پارکینگ های مکانیزه اسمارت پارکینگ یکی از اصلی ترین موضوعات مطرح در خصوص پارکینگ های مکانیزه می باشد. از این سو شرکت تجهیزات دانا به جهت رفاه حال و آسودگی خاطر مشتریان شبکه گسترده خدمات پس از فروش را با بهره گیری از نیروهای جوان و متخصص تحت عنوان دانا سرویس راه اندازی نموده است.

اجرای پارکینگ روتاری به دلیل نوع سازه و قرار گیری ورودی در قسمت پایینی دستگاه در زیر زمین امکان پذیر نمی باشد. لذا در صورت نیاز به اجرای پارکینگ در زیر زمین می بایست از سایر سیستم ها نظیر گرند و برجی استفاده گردد.

پ ن: جهت آشنایی با نحوه کار کرد به قسمت محصولات مراجعه فرمائید.

طبق ضوابط شهرداری استفاده از پارکینگ های مکانیزه تنها در سطح اشغال مجاز بوده و در صورت نیاز به نصب داخل حیاط در صورت اخذ رضایت محضری از همسایگان قابل بررسی می باشد.

 

سیستم های پارکینگ مکانیزه شامل استاندارد اجباری نمی باشند لکن سازمان ملی استاندارد استانداردی را بهشماره ۲۰۵۳۳ با عنوان ” پارکینگ های مکانیزه، توصیه ها و الزامات ” را منتشر نموده که شرکت تجهیزات دانا به حضور در کمیته تدوین این استاندارد مفتخر است.

جهت دریافت الزامات اعلام شده سازمان ملی استاندارد اینجا کلیک کنید.

سازمان آتش نشانی و شهرداری ها بر اساس موقعیت پروژه و محل قرارگیری ساختمان نسبت به بررسی صدور مجوز اجرای پارکینگ مکانیزه اقدام می نمایند.

پارکینگ های مکانیزه می بایست در سطح اشغال مجاز ساختمان طراحی و نصب گردد و امکان دسترسی برای نیروهای امدادی فراهم باشد.

در صورت استفاده از سیستم های پارکینگ مکانیزه در زیر زمین ایجاد دسترسی پله برای نیروهای آتش نشانی و در نظر گرفتن سیستم های اطفا و اعلان حریق ضروری می باشد

با توجه به استفاده از پارکینگ های مکانیزه در ساختمان ها با اخذ مجوز از شهرداری ها و دریافت پایان کار امکان صدور سند نیز فراهم میباشد.

۱۵ مرداد ماه سال ۱۳۹۶ اولین سند تفکیکی ساختمان با پارکینگ مکانیزه چرخ و فلکی (روتاری) نیز در شهرستان بابلسر صادر گردید.

جهت مطالعه این خبر اینجا کلیک کنیدو یا با شماره ۰۲۱۷۴۴۰۴ تماس حاصل فرمائید.

سیستم PLC انواع پارکینگ های مکانیزه اسمارت پارکینگ قابلیت اختصاصی کردن هر جای پارک را فراهم می کند .

پارکینگ های مکانیزه اسمارت پارکینگ متوانند با استفاده از ریموت و یا کارت RFID هر جای پارک را مختص به یک خودرو نماید

طراحی پارکینگ های مکانیزه اسمارت پارکینگ به ویژه سیستم روتاری (چرخ و فلکی) به گونه ای است که تا ۸ ریشتر زلزله را مقاومت می کند و برای این مقاومت موفق به دریافت گواهی از کشور کره جنوبی گردیده است.

پارکینگ های مکانیزه اسمارت پارکینگ متوانند با استفاده از ریموت و یا کارت RFID هر جای پارک را مختص به یک خودرو نماید

پارکینگ های مکانیزه اسمارت پارکینگ در صورت قطع برق توسط نیرو های آموزش دیده قابل تخلیه می باشند ولی تا وصل مجدد برق امکان استفاده ندارد لکن در اکثر شرایط پیشنهاد می گردد با توجه به مصرف برق کم دستگاه ها یک ژنراتور بعنوان برق اضطراری در نظر گرفته شود

امکان پارک همزمان خودرو های سواری و شاسی بلند در سیستم های روتاری نمی باشد و به همین منظور سیستم های روتاری در دو مدل SML و SMSU تولید می گردند ولی سایر سیستم ها اسمارت پارکینگ قابل استفاده ترکیبی برای خودروهای سواری و شاسی بلند می باشند.

طراحی سیستم پارکینگ مکانیزه اسمارت پارکینگ به گونه ای می باشد که ورود و خروج تنها از یک ورودی امکان پذیر می باشد

از سال ۱۳۸۷تا کنون بیش از ۱۰ سال است که نسل جدید پارکینگ های مکانیزه در کشور به کارگرفته شده است.

پ.ن: برای اولین بار در دهه ۷۰ شمسی دو دستگاه پارکینگ مدل برجی در محدوده میدان فاطمی (تقاطع ولی عصر فاطمی و تقاطع اتوبان کردستان و شهید گمنام) طراحی و اجرا شد. اما بدلیل اینکه این دستگاه ها قبل از به بلوغ رسیدن (سپری نمودن دوره لازم  و انجام آزمایشات فنی جهت برطرف نمودن خطاها و ایرادات در نمونه های اولیه و اخذ گواهینامه های مربوطه) مورد نصب و بهره برداری قرار گرفته بود، تجربه موفقی نبود و تعطیل شد.

پس از آن نسل جدید پارکینگ های مکانیزه در سال ۱۳۸۷ برای اولین بار در کشور مورد استفاده قرار گرفت.

عمر مفید پارکینگ‌های مکانیزه بستگی مستقیم دارد به:

۱) کیفیت طراحی و تولید

۲) شرایط و نحوه بهره‌برداری

۳) انجام سرویس و نگهداری‌های دوره‌ای به صورت استاندارد

در صورتی که این موارد رعایت گردد عمر مفید این دستگاه‌ها بین ۱۵ الی ۲۰ سال خواهد بود که در پایان این دوره پس از انجام اورهال، دستگاه‌ها برای یک دوره دیگر نیز قابلیت بهره بردرای خواهند داشت.

بله. قابلیت استفاده از انواع متریال نظیز ترموود، کامپوزیت و … جهت اجرای نمای اسمارت پارکینگ ها فراهم می باشد، اما جهت کاهش هزینه ها بهتر است قبل از اجرای پروژه زیر ساخت های آن دیده شده باشد.

بله. اغلب سیستم های پارکنیگ مکانیزه قابلیت تجهیز شدن به سیستم های RFID (کارتخوان) یا تعریف رمز ورودی برای اختصاصی کردن هر جای پارک را دارا می باشند.

بله. استاندارد ملی به شماره ۲۰۵۳۳ و با عنوان (پارکینگ های مکانیزه، توصیه ها و الزامات) تدوین و در سال ۱۳۹۴ ابلاغ شده است.  (دانلود)

با توجه به اینکه تا کنون آئین نامه و ضوابط مشخصی از طرف مراجع ذی صلاح تدوین نگردیده است رویه به این صورت است که نقشه های طراحی شده پروژه به انضمام نقشه های پارکینگ مکانیزه در آن پروژه از طریق دفاتر خدمات الکترونیک شهرداری به واحد شهرسازی و سازمان آتش نشانی ارائه می‌گردد، پس از بررسی آنها الزامات مورد نیاز بر اساس پروژه به متقاضی اعلام و سپس نسبت به صدور پروانه اقدام خواهد شد. (ضوابط آتش نشانی)

بله. تا حدی که مطلع هستیم تا کنون در شهر های تهران، رشت، بابلسر، کاشان، مشهد و بوشهر پروانه صادر شده است و در شهر های رشت و تهران نیز گواهی پایان کار نیز صادر گردیده است.

بله . در صورت رعایت مقتضیات شهرسازی و آتش نشانی و اخذ پایان کار، صدور سند امکان پذیر خواهد بود.

بله. تا کنون در شهر های بابلسر و رشت سند با پارکینگ مکانیزه صادر شده است. (صدور سند در بابلسر)

خیر. جز در موارد استثناء تأمین پارکینگ پروژه های ساختمانی باید در داخل سطح اشغال انجام شود.